Simple Lady
Navigation
Diary

Profile
Message
Friend
Thanks

+ follow
One
Dugaan bg ku @ Dec 28, 2011


Assalamualaikum sume . . .
nak mengUPDATE blog pasal pengalaman yg belajar dari tadika sampai lah degree ni . . .
xpernah kne tengking ngn lecturer sendiri . . . hurmm . . . mmg fail la ~ ~

Cerita nye mula2 mcm ni, pja nak pg present subjek 'GAME' . . .
pegi bilik lecturer, lecturer xde . . .
jd pja tggu la kat ruang kosong kt depan blk lecturer lain . . .
sbbnye ruang 2 besar xggu laluan owg lain . . .
Kebetulan pulak sowg lecturer yg mengajar subjek GAME ni jgk tp kelas lain bilik yg kt tempat kami ddk 2 . . .
kitowg mintak nombor lecturer kami ni . . .
Die xkasi sbb nombor ni private student xboleh ade . . . xpe la gitu . . .
"Lecturer ni tanye nak buat ape nombor die" kami jwap la nak pg present die xde dlm blk . . .
lecturer 2 jawap, "bukan present ari isnin lepas time lab ke?" . . .
kitowg jawap la, "xde la dlm mggu ni bile2 pon boleh" . . .
pas2 lecturer terus jalan . . .

Last2 tggu, lecturer kami 2 ade dlm blk . . . kami ketuk pintu xjwp2 . . .
kami cube lg . . . ketuk2 pintu xbukak . . .
lecturer 2 ade kt dlm . . . tp die xnak bukak . .
jd kitowg duduk la kat depan blk die . . . 2 3 minit die bukak . .
sbb die nak tampal carrymark . . .

Die tampal2 kertas carrymark kitowg 2 , sowg kawan ni pg terus2 kt die , cakap "kami nak present en" . . .
encik 2 terus tepuk pintu . . . naik kan suara . . .
die cakap , "sy suruh kamo present ari rabu time lab!!! kenapa present ari ni!?? . . . .
kawan ni jawap la "kitowg dgr dlm mggu ni blh present ari ape2 je" . . .
lecturer 2 tengking lg, "pandai awak menjawap!! xdgr ke sy bg th dlm lab yg present time lab!!!??" . . . .
lecturer 2 sambil marah tunjuk jari kt muke pja . . .
pas2 pandang dgn muke yg garang sgt3 . . . hurmm . . .
pja ddk diam terperanjat . . . nak nangis tp tahan jer . . .
pas2 kawan 2 ckp lg "sy ade surat MC sy masok wad" . . .
leccture 2 terus jawap,"time 2 24hb, bukan 26hb" . . .
terus ttp pintu . . . kami xdan nak bg alasan . . .
dgn pja xtercakap . . .terdiam .. . . terkaku . . .

Ape la salah kami . . . tuptap2 markah project sume kosong . . .
Astaghfirullah . . . aritu kami dh tnye balik dh present hari ape . . .
di jawap nye mggu 14 ari ape2 suke hati . . . sy igt balik . . .
kalu x knp sowg je yg pg present . . . .
adeh . . .
tang mne la kami nak lulus subjek ni kalu carrymark nye rendah . . .

kepada lecturer yg ade kt luar sane, sy seorang sudent mintak sgt2 . . .
kitowg xpijak pale lecturer . . .
kitowg syg lecturer n cikgu2 yg ade kat luar sbb tanpa kowg sape la kami . . .
hurm . . . sedih sgt3 ~ :(

nak jerit . . . . Arghhhh !!! dugaannye sgt2 sem nih . . .
YaAllah permudahkan la pembelajaran ak ni yaAllah. . .
doakan pja success okei ?

2 je citer nye . . . tata ~